Het Aalsters Literair Bontgenootschap

Hét BonTgenootschap voor literatuur, gedichten en muziek

Halloween 2013 @ Fabriek Plastiek

café parlé halloween affiche zaklamp A4 def

Krijg jij het koud vanbinnen wanneer je griezelverhalen hoort? Wanneer je in het donker een fabriekssite betreedt op een donkere avond in de herfst en je afvraagt wat er gaat gebeuren? Vind je dat stiekem wel spannend, het gevaar, spoken, een film in het donker die je doet gillen?

Op 26 oktober, op de vooravond van Halloween, maakt ALB het allemaal extra griezelig (en ook heel gezellig).

17u-19u: Heb je altijd al heksensoep willen maken, spookpizza, en Halloweenpompoenen? Renate leert je deze magische kunstjes in haar kookworkshop. Maximum 15 deelnemers, inschrijven voor het te laat is bij Renate: 0494 15 70 77. Voor kinderen van 6- 12 jaar.

19u30: Het is donker, pompoenen verlichten de fabriekssite, dus stilaan tijd om griezelverhalen te lezen. Onze succesvolle editie van juni 2013 van Café Parlé goes ‘Halloween’: Anderstalige tieners die in Aalst wonen lezen griezelverhalen voor uit hun land van afkomst. Ken jij een verhaal uit je thuisland waar je kippevel van krijgt, laat het ons weten en kom het voorlezen!

21u: Geen Halloween zonder angstaanjagende film. Breng je lief mee, of klamp je vast aan de persoon die naast je zit. Als het je allemaal te veel wordt, kan je terecht in de gezellige bar!

26 oktober, 19u 30, Fabriek Plastiek aan de Pierre Corneliskaai 35, 9300 Aalst. Ingang via Nieuwbrugstraat (Zwarte Hoekbrug). We bezorgen je de griezeligste avond van het jaar! Trick or treat?!

Halloween

%d bloggers liken dit: